ვისაც აქვს რესტორანი, კაფე, სასტუმრო ან ნებისმიერი კვების ობიექტი, აუცილებელია ინფორმაცია გქონდეთ: სურსათის უვნებლობა და HACCP „ჰასსპი“ სისტემაზე

ყველას ვისაც აქვს რესტორანი, კაფე, სასტუმრო ან ნებისმიერი კვების ობიექტი, აუცილებელია ინფორმაცია გქონდეთ: სურსათის უვნებლობა და HACCP „ჰასსპი“ სისტემაზე.
რაც მოგცემთ საშუალებას იცოდეთ თუ როგორ უნდა მართოთ სწორედ სამზარეულო და რა აუცილებელი ნორმები უნდა დაიცვათ იმისთვის რომ თქვენი ობიექტი არ დაჯარიმდეს.

გაიცემა ორენოვანი ქართულ-ინგლისური სერთიფიკატი.

* თუ გაინტერესებთ წინა ტრენინგის ფოტოები შედით აქ:
https://goo.gl/dv511a

ტრენინგს ჩაატარებს სურსათის უვნებლობის ექსპერტი ეკატერინე ბურკაძე.

*ტრენინგი ერთ დღიანია, ძალიან მოკლეა და გამოსადეგი.
ტრენინგის დაწყების დღე: 16 იანვარი, ოთხშაბათი.
დაიწყება დილით 10:00 საათზე
დამთავრდება იმავედღეს: 15:00 საათზე.
ადგილმდებარეობა: სასტუმრო გალერი პალასი
(მისამართი: ინგოროყვას ქუჩა # 5, კანცელარიასთან )

* ღირებულება: 179 ლარი. (ვინც 31 დეკემბრამდე ჩარიცხავს თანხას მისთვის იქნება საახალწლო ფასდაკლება: ღირებულება შეადგენს 119 ლარის, მხოლოდ 31 დეკემბრამდე)

* თუ გადაიხდით ორგანიზაციის ან კომპანიის სახელით მოგვწერეთ და გამოგიზავნით ინვოისს.

თანხის გადასახდელად ანგარიშის რეკვიზიტები:
მიმღების დასახელება –
შპს ღვინისა და კულინარიული ტურიზმის აკადემია
საიდენტიფიკაციო ნომერი: 405178427
საბანკო კოდი: TBCBGE 22
ანგარიშის ნომერი: GE52TB7794036080100004
! დანიშნულებაში ჩაწერეთ “ჰასპი, თქვენი სახელი გვარი”,
! თუ გადაიხდით ორგანიზაციის ან კომპანიის სახელით მოგვწერეთ და გამოგიზავნით ინვოისს.

რეგისტრაცია ბმულზე:
http://www.tourismacademy.ge/index.php/ka/application-form

ან ტელეფონზე 599 394 111

Related posts